7 mrt – 7 voordelen van een Indoor Speelparadijs

Thuis een kinderpartijtje vieren of toch liever uitwijken naar een indoor speelparadijs? Wij weten het wel: een dagje spelen bij Kabonk is een besliste aanrader! Wij hebben de 7 voordelen van een indoor speelparadijs voor je op een rij gezet!

Spelen in Breda

1. Voorkom rommel thuis

Eigenlijk heel logisch: geen spelende kinderen thuis = geen rommel in huis. Door een bezoekje te brengen aan Kabonk blijft het huis gewoon mooi aan kant.

2. Geen regelwerk

Je hoeft niets voor te bereiden of te regelen. Daar zijn wij voor! Hopsakee, de kinderen in de auto en gaan!

3. Je hoeft je geen zorgen te maken om het weer

Slecht weer? Geen probleem, want bij Kabonk is alles indoor (dat is het Engelse woord voor binnen). Met ruim 3.300 m2 speelplezier is er genoeg ruimte om te banjeren, klauteren, springen, kruipen, slingeren Γ©n gamen.

4. Urenlang speelplezier voor iedere leeftijd

Met zeven verdiepingen speelplezier kunnen zowel jij als de kinderen volop genieten. De allerkleinsten beginnen op de eerste verdieping, naarmate de leeftijd van de kinderen, gaan ze om de paar jaar een level omhoog. Ieder kind is vrij om dit te ondekken! Op iedere verdieping is de moeilijkheidsgraad van een speeltoestel wat hoger. Tevens heeft ieder niveau een eigen uniek thema. De bovenste verdiepingen zijn speciaal ingericht voor de oudste kids. Verwacht hier de meest uitdagende games en toestellen.

5. Goed voor de ontwikkeling van je kind

Bij Kabonk werken de kids al spelenderwijs aan de motoriek, het denkvermogen en zelfvertrouwen. Grenzen worden verlegd, hoogtevrees zal op den duur geen issue meer zijn en de kinderen worden steeds vindingrijker, omdat ze moeten kiezen uit meerdere speelroutes. Door de diverse denkspelletjes en door het contact met andere spelende kinderen is een uitje bij Kabonk beslist goed voor de ontwikkeling van je kind!

6. Je hebt er even geen kind meer aan

Een dagje spelen in het vetste en grootste speelparcours van Nederland trekt de batterij bij ieder kind nu eenmaal leeg. Mooi, want thuis heb je er bij wijze van spreken even geen kind meer aan en kun jij even heerlijk een borreletje doen.

7. Geschikt voor (verjaardag)feestjes

Taart, pannenkoeken en uitnodigingen verzorgen wij met liefde en plezier voor je. Fijn bijkomstig feit: je hoeft achteraf de afwas niet bij ons te doen.

Dus! Op naar Kabonk!

Grote kans dat de kids urenlang geen oog voor jou hebben. Gelukkig hoef je je als ouder niet te vervelen. Wij hebben namelijk een restaurant waar je een goede kop koffie kunt drinken samen met een vriend, vriendin of echtgenoot!