Nieuw bij Kabonk! Laat een ballenbak thuisbezorgen!

In deze onzekere tijden waarin we onszelf (en de kids) grotendeels thuis moeten zien te vermaken, is het soms wel eens leuk om een beetje plezier te hebben. Gewoon, een beetje gek doen! Laat bijvoorbeeld een ballenbak bij jou voor de deur bezorgen, inclusief echte Indoor Speelparadijs parfum. Wat moet je hier voor doen? Lees snel verder!

Spelen in de ballenbak bij Kabonk
Spelen in Breda

Heb jij straks een ballenbak in huis?

Wie weet! Onze ballenbakken worden geleverd met een handige uitleg zodat je hem gemakkelijk in elkaar kunt zetten. Doe de ballenbakballen er in en tadaaaa! Daar is hij dan: jouw eigen ballenbak! Zet hem in de woonkamer, badkamer of in je slaapkamer. Dat maakt ons niet zoveel uit.

Bestel je voor 1 april jouw pakket? Dan ontvang je een exclusief Kabonk parfum bij je bestelling! Met een topnoot van zweetsokken, hartnoten van talkpoeder, verse frietlucht en babydoekjes met een basisnoot van overheerlijke aardbeien ranja. Dat wil toch iedereen?

Juuuuist!

Bestel jouw ballenbak
Spelen in de ballenbak bij Kabonk

Haha. 1 april dus!

Flauw he?

Volg ons op Facebook en schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor nog meer flauwe grapjes. Vinden we leuk! Dan lees je ook als eerste wanneer ons Speelparadijs weer open gaat, zodat jij lekker in onze ballenbak kunt komen spelen.

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief