fbpx
Spelen in Breda

Kom griezelen bij Kabonk!

Het einde van de zomer komt langzaam in zicht. Dat betekent dat er binnenkort weer volop gegriezeld mag gaan worden. Op 27 oktober en 28 oktober staat Kabonk volledig in het teken van Halloween! Voor jong en oud wordt er gezorgd voor spookachtige en grimmige avonden. En daarbij hoort natuurlijk ook een griezelig menu! Bekijk hem hier.

Maak je klaar voor een spannende Spooky Night en de enige échte Haunted Playground!

 

 

Tickets

👉 Spooky Night Kabonk

Een uniek evenement speciaal voor de stoere en iets oudere speelbazen, op zaterdag 28 oktober (10 t/m 17 jaar). Tijdens Spooky Night pakken we extra uit! Het gehele speelpark veranderd in een griezelige plek. Ben jij niet snel bang te krijgen? Dan is de Spooky Night echt iets voor jou! Je mag dan blijven spelen en spoken tot de schemer valt, van 19:00 uur tot 21:00 uur. De avond is gevuld met griezelige elementen, lichtspektakel, mistige hoekjes én echte acteurs.

Tickets zijn beschikbaar vanaf 20 september, voor speelbazen tussen 10 en 17 jaar. Is jouw held op sokken 10, 11 of 12 jaar, dan vragen we een begeleider (jij hoeft geen kaartje aan te schaffen en mag gratis naar binnen) om aan te sluiten… ALS JE DURFT!!!

Bekijk hier de trailer!

👉 Haunted Playground

Voor de echte thrillseekers 💀 is er de Haunted Playground op vrijdag 27 oktober (18+) van 20:00 uur tot 22:30 uur. Nadat iedereen is vertrokken verandert Kabonk namelijk in een angstaanjagende plek, waar in elke donkere hoek een huiveringwekkende verrassing op de loer ligt. Durf jij deze verlaten speelplaats te betreden samen met je vrienden, collega’s, medestudenten en stoere broers en zussen?

Kaartverkoop start vanaf 20 september, grijp deze unieke kans en betreed de Haunted Playground (op eigen risico 😱)

Come in and play… Bekijk hier de trailer!

Let op! Deze speciale 18+ avond bevat griezelige elementen, echte acteurs en schrikmomenten

Boek hier je tickets
Spelen in Breda