Spelen in Breda

Kom de hele maand griezelen!

Het einde van de zomer komt langzaam in zicht. Dat betekent dat er binnenkort weer volop gegriezeld mag gaan worden. Van 8 oktober t/m 6 november staat Kabonk volledig in het teken van Halloween! Voor jong en oud wordt er gezorgd voor spookachtige dagen en grimmige avonden.

πŸ‘‰ Regulier spelen

Overdag komen de kleine speelbazen gezellig griezelen in het speelpark, dat zal worden omgetoverd tot een complete Halloweenbeleving. Een speelbeleving zoals iedere dag, maar in deze speciale Halloween periode rennen en springen de speelbazen tussen de pompoenen, spinnen, herfstversiersels en zijn er bijpassende en originele lekkernijen.

Op geen enkele wijze brengen wij enge elementen aan en is Kabonk voor alle leeftijden speelvriendelijk. πŸπŸ‚

πŸ‘‰ Spooky Night Kabonk

Een uniek evenement voor de stoere en iets oudere speelbazen organiseren we op woensdag 26 oktober (10 t/m 17 jaar). Op deze speciale Spooky Night pakken we extra uit! Ben je iets ouder en al toe aan wat spannenders? Dan is de Spooky Night echt iets voor jou! Je mag dan blijven spelen en spoken tot de schemer valt van 18:30 uur tot 22:00 uur. Verras je speelbazen met kaartjes voor deze griezelige, maar zΓ©ker ook fantastische avond!!

Kaartjes zijn beschikbaar voor speelbazen tussen 10 en 17 jaar. Is jouw held op sokken 10, 11 of 12 jaar, dan vragen we een begeleider (jij hoeft geen kaartje aan te schaffen en mag gratis naar binnen) om aan te sluiten… ALS JE DURFT!!!

πŸ‘‰ Haunted Playground

Voor de echte thrillseekers πŸ’€ is er de Haunted Playground op vrijdag 28 oktober (18+) van 19:00 uur tot 23:00 uur. Nadat iedereen is vertrokken verandert Kabonk namelijk in een angstaanjagende plek, waar in elke donkere hoek een huiveringwekkende verrassing op de loer ligt. Durf jij deze verlaten speelplaats te betreden samen met je vrienden, collega’s, medestudenten en stoere broers en zussen? Kaartverkoop staat NU live, grijp die unieke kans en betreed de Haunted Playground (op eigen risico 😱)

Come in and play…

Let op! Deze speciale 18+ avond bevat griezelige elementen, echte acteurs en schrikmomenten

Boek hier je tickets
Spelen in Breda