Het leukste Vaderdag cadeautje* πŸ‘ͺπŸ‘©β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘§πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘§πŸ‘©β€πŸ‘©β€πŸ‘¦

πŸ’ Vaderdag, wat zullen we doen, wat gaan we geven? Ieder jaar weer een uitdaging 🀭 Laten we het deze keer eens omdraaien, hoe geniet en profiteer jij het meest van Vaderdag 🧐 Dat is nog eens slim ;) #Me-time. Lees je mee...

Spelen in Breda

Lieve mama, quality time voor jezelf, dat zijn kostbare momenten πŸ™ , dus zodra je een mogelijkheid ziet moet je die grijpen. Want kinderen…ze spelen met je voeten en geven je wallen en grijze haren, maar je krijgt er zoveel voor terugπŸ˜‰ . Vooral op die speciale dagen in het jaar, moet je daar optimaal misbruik van maken van genieten.

De eerstvolgende mogelijkheid is zondag 21 juni en start om 8:30 uur in de ochtend (Lees; uitslapen en ongestoord badderen πŸ˜΄πŸ›€ ), 11:45 uur (Lees; uitgebreid lunchen met vriendinnen) of om 15:00 uur (Lees; borreltijd, 🍾 no words needed).

Hoe?

Zondagochtend, de kinderen zitten vol adrenaline want het is DE dag om papa in het zonnetje te zetten. Tekeningen 🎨, ontbijtjes 🍳, sleutelhangers en geverfde handjes vliegen door je bed (hou vol!). Jouw cadeau zal eruit spetteren, want je maakt het hele huishouden blij!
β€œAlsjeblieft schatje .. het is me gelukt om de populaire entreekaartjes 🎫 te kopen voor Kabonk!” β€œEcht waar?!!” Jaa, jij en (naam gup(pies) mogen 3 uur lang ravotten in speelpark Kabonk, het allerhoogste speelpark van Europa met 200 meter aan glijbanen en maar liefst 7 waanzinnige verdiepingen om te spelenπŸ€Έβ€β™€οΈπŸ€Έβ€β™‚οΈ . Dat is 3 uur lang op topsportniveau πŸ† rennen, vliegen, glijden en dolle pret! De speelblokken starten om 8:30 uur, 11:45 uur en om 15:00 uur, kies zelf het blok dat het best voor jullie/jou uitkomt. Wel even reserveren van te voren!

Papa blij, want eindelijk een DOE-cadeau, kind blij, want spelen met papa is het aller-leukste wat er is (vindt mama ook πŸ˜‰) en mama blij, want het huis is leeg!

Natuurlijk mag je ook zelf meekomen en spelen in Kabonk, maar sluit het uitslapen, badderen, lunchen met 🌞 en borrelen niet te snel uit πŸ˜‰

Heerlijk zo’n Vaderdag! Is het volgende week weer Vaderdag? Nou, πŸ€” nee, niet officieel, maar je kan papa en gup(pies) van maandag tot en met zondag richting Kabonk sturen laten gaan om lekker die energie eruit te spelen!

πŸ’‹ Geniet van Vaderdag, en denk ook aan elkaar.. 1,5 meter afstand ↔

Mocht je het uitje van papa en gup(pies) willen verlengen, naast Kabonk zit het spiksplinternieuwe pannenkoekenrestaurant Pannenkoekwaus. Helemaal tegek om 3uur spelen af te sluiten met een pannenkoekπŸ₯ž of een ijsje met discodip 🍦..toch? Met gemak zitten ze een uurtje te smikkelen, check de menukaart hier. En dat maakt van 3uur .. 4uur me-time 😎

*voor jezelf

#vaderdag #evenrust #bestekado #ever #nietalleenmetvaderdag #spelen #pannenkoeken #qualitytime #uitslapen #Breda #kinderen #opasenomas #mooiweer #lekkerweer #slechtweer #open #weeropen #reserveren #Pannenkoekwaus #Kabonk #anderhalvemeterafstand #nooitmeernaarhuis #speelpark #speelparadijs #glijbaan #sokken #trampoline #valojump #klauteren #klimmen #klimmenenklauteren #speelbaas

Tickets kopen