Kabonk en corona. Dit is alles wat je moet weten

Samen veilig spelen in ons speelpark. We werken hard om alles goed schoon te houden en om maatregelen conform de richtlijnen van RIVM en de GGD door te voeren. Wij vragen onze bezoekers om ons hierbij te helpen en zich aan de regels te houden!

Spelen in Breda

Veilig spelen doen we samen

  • ๐ŸŽŸ๏ธ Het is verplicht om voorafgaand aan je bezoek entreetickets online te kopen. Zonder online ticket kunnen we je helaas niet binnenlaten. Bestel hier je online tickets!
  • โ†•๏ธ Houd afstand! Ons hele speelpark is voorzien van 1,5 meter afstandsstickers. Tevens zijn alle zitplaatsen volgens de richtlijnen van de overheid ingericht. Vloerstickers, posters รฉn flyers helpen ons herinneren om afstand te blijven houden.
  • ๐Ÿ’ฆWe besteden extra aandacht aan hygiรซne. We hebben schoonmakers die de toiletten, deurklinken en andere oppervlakken vaker schoonmaken. Na openingstijden wordt het hele speelpark gelucht รฉn grondig schoongemaakt. Bij de ingang staat een desinfectiepunt.
  • โฐ We werken met tijdsblokken om zo iedereen fijn รฉn veilig te laten spelen, lees hier over de tijden.
  • ๐Ÿ‘ญ Tot slot: wees een beetje lief voor elkaar en onze medewerkers. Volg de instructies van ons personeel op, dan zorgen we er met zijn allen voor dat we samen veilig en verantwoord kunnen spelen.
Koop je tickets online

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen rondom het coronavirus. Staat jouw vraag er niet tussen? Surf dan naar onze contactpagina om het aan onze speelbazen te vragen ๐Ÿ„

Welke maatregelen hebben jullie getroffen voor de opening? ๐Ÿ”

Hoe zorgen jullie dat de maatregelen worden nageleefd? ๐Ÿ‘ฎโ€โ™€๏ธ

Mag ik als volwassene meespelen met mijn kind? ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘ง

Kan ik komen zonder een online ticket? ๐ŸŽŸ๏ธ

Als volwassene betaal ik geen entree. Moet ik wel een online ticket boeken? ๐Ÿ’ป

Is jullie horeca open? โ˜•๐Ÿฅช

Ik wil mijn eigen eten en drinken meenemen. Mag dat? ๐Ÿซ

Geen toegang met gezondheidsklachten, neusverkoudheid en/of koorts? โŒ