Kabonk en corona. Dit is alles wat je moet weten

Samen veilig spelen in ons speelpark. We werken hard om alles goed schoon te houden en om maatregelen conform de richtlijnen van RIVM en de GGD door te voeren. Wij vragen onze bezoekers om ons hierbij te helpen en zich aan de regels te houden!

Spelen in Breda

Veilig spelen doen we samen

Lees voordat je naar Kabonk komt deze regels goed door! Tevens hebben we extra huisregels opgesteld, deze lees je hier.

  • 🎟️ Het is verplicht om voorafgaand aan je bezoek entreetickets online te kopen. Zonder online ticket kunnen we je helaas niet binnenlaten. Bestel hier je online tickets!
  • ↕️ Houd afstand! Ons hele speelpark is voorzien van 1,5 meter afstandsstickers. Tevens zijn alle zitplaatsen volgens de richtlijnen van de overheid ingericht. Vloerstickers, posters Γ©n flyers helpen ons herinneren om afstand te blijven houden.
  • Per 1 december 2020 is het dragen van een mondkapje in publieke binnenruimten, en dus ook in Kabonk, verplicht. De mondkapjesplicht geldt voor iedereen van 13 jaar en ouder.
  • Om zoveel mogelijk kindjes te laten spelen mag er maar 1 volwassene per kindje mee.
  • πŸ’¦ We besteden extra aandacht aan hygiΓ«ne. We hebben schoonmakers die de toiletten, deurklinken en andere oppervlakken vaker schoonmaken. Na openingstijden wordt het hele speelpark gelucht Γ©n grondig schoongemaakt. Bij de ingang staat een desinfectiepunt.
  • Je mag metΒ maximaal 2Β personen op 1,5 meter (excl. kinderen) aan een tafel zitten, de uitzondering hierbij is dat huishoudens wel met meer mogen.
  • ⏰ We werken met tijdsblokken om zo iedereen fijn Γ©n veilig te laten spelen, lees hier over de tijden.
  • πŸ₯ͺWij mogen op dit moment geen eten & drinken verkopen. Zolang als dat onze horeca gesloten is, mag je daarom zelf iets te drinken en een kleine versnapering meenemen.
  • πŸ˜„ Tot slot: wees een beetje lief voor elkaar en onze medewerkers. Volg de instructies van ons personeel op, dan zorgen we er met zijn allen voor dat we samen veilig en verantwoord kunnen spelen.
Koop je tickets online

Veelgestelde vragen

We krijgen keiveel vragen en soms weten wij het antwoord ook (nog) niet! Bekijk hieronder meer veel gestelde vragen rondom het coronavirus. Staat jouw vraag er niet tussen? Surf dan naar onze contactpagina om het aan onze speelbazen te vragen.

Welke maatregelen hebben jullie getroffen voor de opening? πŸ‘‰

Hoe zorgen jullie dat de maatregelen worden nageleefd? 🧐

Mag ik als volwassene meespelen met mijn kind? 🀸

Kan ik komen zonder een online ticket? 🎫

Als volwassene betaal ik geen entree. Moet ik wel een online ticket boeken? πŸ’°

Is jullie horeca open? πŸ₯ͺπŸ°πŸ©β˜•

Ik wil mijn eigen eten en drinken meenemen. Mag dat? πŸ₯‚

Geen toegang met gezondheidsklachten, neusverkoudheid en/of koorts? ❌