Kabonk en corona. Dit is alles wat je moet weten

Samen veilig spelen in ons speelpark. We werken hard om alles goed schoon te houden en om maatregelen conform de richtlijnen van RIVM en de GGD door te voeren. Wij vragen onze bezoekers om ons hierbij te helpen en zich aan de regels te houden!

Spelen in Breda

Veilig spelen doen we samen

Lees voordat je naar Kabonk komt deze regels goed door! Tevens hebben we extra huisregels opgesteld, deze lees je hier.

Β 
  • 🎟️ Het is verplicht om entreetickets online te kopen. Zonder online ticket kunnen we je helaas niet binnenlaten. Bestel hier je online tickets!
  • ↕️ Houd afstand! Ons hele speelpark is voorzien van 1,5 meter afstandsstickers. Tevens zijn alle zitplaatsen volgens de richtlijnen van de overheid ingericht. Vloerstickers, posters Γ©n flyers helpen ons herinneren om afstand te blijven houden.
  • Om zoveel mogelijk kindjes te laten spelen mogen er maar 2 volwassen per kindje mee.
  • πŸ’¦ We besteden extra aandacht aan hygiΓ«ne. We hebben extra schoonmakers die de toiletten, deurklinken en andere oppervlakken vaker schoonmaken. Na openingstijden wordt het hele speelpark gelucht Γ©n grondig schoongemaakt. Bij de ingang staat een desinfectiepunt.
  • Je mag metΒ maximaalΒ 4 personen (excl. kinderen) aan een tafel zitten, de uitzondering hierbij is dat huishoudens wel met meer mogen.
  • ⏰ In de maand oktober werken we met tijdsblokken om zo iedereen fijn Γ©n veilig te laten spelen; van 09:00 – 13:00 uur OF van 13:30 – 18:00 uur.
  • πŸ₯ͺ Hapjes en drankjes bestel je via de gedesinfecteerde bestelzuilen of aan de kassa. Betalen doe je contactloos of met pin. Via het horeca uitgifte luik kun je gemakkelijk Γ©n veilig je bestelling afhalen.
  • 🎈 Je kan gewoon je kinderfeestje weer bij ons komen vieren!! Dat vinden wij suuuper leuk! Reserveer hier je kinderfeestje!
  • πŸ˜„ Tot slot: wees een beetje lief voor elkaar en onze medewerkers. Volg de instructies van ons personeel op, dan zorgen we er met zijn allen voor dat samen veilig en verantwoord kunnen spelen.
Koop je tickets online

Veelgestelde vragen

We snappen dat je misschien vragen hebt, voor ons is deze situatie ook nieuw! Bekijk hieronder meer veelgestelde vragen rondom het coronavirus, staat jouw vraag er niet tussen? Surf dan naar onze contactpagina.

Welke maatregelen hebben jullie getroffen voor de opening?

Hoe zorgen jullie dat de maatregelen worden nageleefd?

Mag ik als volwassene meespelen met mijn kind?

Kan ik komen zonder een online ticket?

Als volwassene betaal ik geen entree. Moet ik wel een online ticket boeken?

Is jullie horeca open?

Ik wil mijn eigen eten en drinken meenemen. Mag dat?

Geen toegang met gezondheidsklachten, neusverkoudheid en/of koorts?