25 feb – Op zoek naar een speciaal schoolreisje?

Organiseer jij binnenkort een bijzonder en onvergetelijk schoolreisje? Een schooluitje dat alles behalve standaard is? Vergeet de saaie opties zoals een bezoekje aan een dierentuin of een museum. Kom naar Kabonk!

Schoolreisje bij Kabonk Indoor Speelparadijs Breda
Spelen in Breda

Schoolreisje naar een binnenspeeltuin

Een schoolreisje naar een binnenspeeltuin, is dat niet een beetje kinderachtig? Nee, helemaal niet! Kabonk heeft maar liefst zeven (!) verdiepingen vol speelplezier voor alle kinderen. Van peuters tot jongvolwassenen, het maakt niet uit hoe oud je bent. Je bent zo oud als dat je je voelt, toch? πŸ˜‰ Een bezoek aan de binnenspeeltuin van Kabonk staat garant voor een geweldige dag uit!

Zelfs geschikt voor de allerkleinsten
Voor de jongsten onder ons bieden de eerste verdiepingen van ons speelparadijs alles wat ze maar kunnen wensen. De hogere verdiepingen hebben uitdagendere speeltoestellen en zelfs een interactief trampoline spel voor de wat oudere kids. Naarmate je verder omhoog klautert, loopt, slingert of stuitert neemt de moeilijkheidsgraad toe in onze speeltuin. Dat is mooi, want dat stimuleert de cognitieve en motorische ontwikkeling van kinderen.

Geloof het of niet: maar een dagje Kabonk is dus educatief verantwoord!

Voordelen van een schoolreisje naar Kabonk:

  • Vrijuit spelen en ontdekken
  • Leuk voor alle klassen / leeftijden
  • Geschikt voor kleine tot grote groepen
  • Leraren vermaken zich ook: dat verdienen ze!
  • Iedereen veilig onder de pannen: laat de regen buiten maar lekker vallen
  • Voor ieder wat wils: veel speeltoestellen en installaties op een stekkie van zo’n 3.300m2
  • Lekkere snacks, bruisende limonade en pannenkoeken die helemaal waus smaken
  • Onvergetelijk avontuur: hier praten de kids nog lang over na!

Lang plannen? Nee, gewoon
Wij weten het maar al te goed: het plannen van een schooltrip is een behoorlijke klus. De hele dag moet uitgestippeld worden: van het huren van een bus, tot aan het op tijd instappen, zwaaien naar de ouders en het op tijd aankomen op de locatie. Laten we het tellen van het aantal kids maar niet vergeten ;).

Deze hectiek laten we als sneeuw voor de zon verdwijnen bij Kabonk! Het mooie is dat een speeldag bij ons lekker veel energie kost. De kids spelen naar hartenlust in onze multi-level binnenspeeltuin en vervelen zich zeker niet. Op de terugweg is iedereen lekker moe. Het resultaat? Tevreden kids en mams en paps hebben een lekker rustig avondje.

Praktische tips
Kabonk is gevestigd in Breepark in Breda. En ja, daar parkeer je gratis voor de deur! Voor bezoekers die wat langer moeten reizen kan het verstandig zijn wat drinken en eten mee te nemen voor de heen- en terugreis. Bij Kabonk zelf bieden we een ruim aanbod aan hapjes en drankjes aan. Je kunt zelfs pannenkoeken eten bij ons pannenkoekenrestaurant Pannenkoekwaus. Eten en drinken van buiten hoeft (en mag) niet mee naar binnen.

We raden aan om de kids niet te warm te kleden. Door het spelen gaan ze wat meer zweten en dan is het lekker om wat luchtigere kleding te dragen.

Telefoons, portemonnees of andere belangrijke spullen wil je niet kwijtraken of beschadigen. Stel je toch voor dat je telefoon valt tijdens het spelen. Gelukkig kun je bij ons alle spullen in een kluisje opbergen. Liever geen kluisje? Kies dan voor een portemonnee of tasje die je om je nek kan dragen.

Unieke invulling van het schoolreisje
Zoveel mensen, zoveel wensen. Als je een speciaal verzoekje hebt voor de invulling van het schoolreisje denken we graag met je mee. Zo kunnen we een aparte ruimte reserveren voor een feestje, spelletje of voor bijvoorbeeld een knutselopdracht. Ook kunnen we rekening houden met dieetwensen of cadeautjes uitdelen. Heb je een leuk idee waarmee de dag nog unieker gemaakt kan worden, laat het ons dan zeker weten!

Dus.. Tot snel in Kabonk

Bekijk de arrangementen