Spelen in Breda

Pannenkoekwaus is tot en met tenminste 25 januari 2022 gesloten. Dit is vanwege de overheidsmaatregelen rondom het coronavirus.

Hรฉ Koekwaus!

Kom smullen bij het knotsgekke en kleurrijke Pannenkoekwaus ๐Ÿฅž: het gezellige pannenkoekenrestaurant naast Kabonk. De lekkerste en meest bijzondere pannenkoeken, maar ook salades, verse broodjes, hamburgers, tostiโ€™s en nog veeel meer. ๐Ÿ”

Let op:ย Aangezien Pannenkoekwaus onder horeca valt, zijn wij helaas verplicht om ons te houden aan de nieuwe maatregelen van de overheid. Dat betekent dat onze volwassen gasten een coronatoegangsbewijs en ID bij zich moeten hebben om te komen eten bij Pannenkoekwaus. We begrijpen dat deze maatregel vervelend is en hopen op jullie begrip.

De perfecte combi

Sluit je dagje rennen, vliegen en springen bij Kabonk ๐Ÿคธโ€โ™‚๏ธ af met een overheerlijke maaltijd bij Pannenkoekwaus. Terwijl onze koekenbakkers met de spatels en pollepels aan de slag gaan๐Ÿฅ„ , kunnen onze (kleine) fijnproevers op het terras genieten in de zon of binnen in ons gezellige restaurant. โ˜€๏ธ

Klik hier voor openstaande vacatures.

Bekijk de openingstijden

Openingstijden

Smikkelen & smullen!

In verband met Corona maatregelen zijn we tot 25 januari 2022 gesloten:

Bekijk hier onze menukaart.ย 
menukaart
Pannenkoekwaus

Volg Pannenkoekwaus op Instagram