14 mrt – Waarom een bezoek aan Kabonk bijdraagt aan een verantwoorde opvoeding van je kind ;)

Goed nieuws voor meesters, juffen, papa’s en mama’s! Spelen is ontzettend goed voor de ontwikkeling van je kind. Wil het nou net zijn dat we bij Kabonk experts zijn in spelen!

Spelen in Breda

Spelen is hartstikke gezond en verantwoord

Een gezond opgroeiend kind wie wil dat nou niet zien! Al spelenderwijs leert je kind zich motorisch ontwikkelen en leert hij verbanden leggen in wisselende situationele omstandigheden. Tijdens het spelen maak je constant beslissingen over de route die je aflegt en hoe je gebruik maakt van een speeltoestel, hierdoor leer je razendsnel keuzes maken en verbanden te leggen. Goed voor die grijze massa dus!

Daarnaast is spelen met andere kinderen heel goed voor de sociale ontwikkeling van kinderen. Ze krijgen inzicht in het gedrag van de ander en leren beter communiceren.

Pedagogisch verantwoord met een knipoog..

Spelen bij Kabonk…

  • Stimuleert de motoriek (bewegen is daarnaast super gezond)
  • Stimuleert vindingrijkheid
  • Laat je angsten overwinnen
  • Verhoogd het zelfvertrouwen
  • Verbeterd je sociale skills
  • Moet vooral erg leuk zijn!

Veel ruimte om te spelen en te ontdekken!

Indoor speelhal Kabonk bieden zeven verdiepingen 3300m2 speelplezier. Peuters beginnen op de eerste verdiepingen en klimmen naarmate ze groter (ouder) worden steeds een verdieping omhoog. De moeilijkheidsgraad van speeltoestellen neemt namelijk toe wanneer je een verdieping klimt. Zoek je een pittige uitdaging, die zowel motorisch als qua denkkracht meer van je vergt dan moet je zeker (wat sneller) de hoogte op zoeken. Toch te pittig? Dan daal je gewoon weer af naar een lager gelegen speelverdieping. Bij Kabonk kunnen echt alle kinderen ontdekken wat ze leuk vinden!

 

Zin gekregen in een dagje spelen en ravotten bij Kabonk? Dat kunnen we goed begrijpen!

 

Bekijk alle arrangementen voor kinderfeestjes