fbpx

Vacature

Medewerk(st)er schoonmaak

In het kort

Samen met je collega’s ben jij verantwoordelijk voor een tiptop schoon Kabonk. Hygiëne is belangrijk, zéker in een indoor speelpark. Is er ranja gemorst? Dan kom jij gelijk aanvliegen met je dweil om de boel snel weg te moppen. De stofzuiger kent ook geen geheimen voor jou en met een speelterrein van maar liefst 7 verdiepingen, haal jij die 10.000 stappen per dag makkelijk. Je zorgt dat de tafels schoon zijn, houdt de toiletten bij en draait als het nodig is de spoel.

Je mag jezelf ‘poets koning(in)’ van de speeltoestellen noemen, want die moeten regelmatig gesopt worden onder jouw gezag. En kleine wasjes, maar ook grote wasjes, die stop jij in de wasmachine. Stoffen, stofzuigen en dweilen, ook na sluitingstijd weet jij precies wat je moet doen.

Tijdens je werkzaamheden houd je ook toezicht op onze helden op sokken. Want iedere dag genieten vele kindjes en hun ouders van een supercoole onbezorgde dag, en daar draag jij ook aan bij. Hoe tof is dat?

Kortom, aan het einde van de dag trek jij de deur dicht met een fris en fruitig gevoel, want Kabonk is door jouw schoonmaakmagie en sprankel-sop weer klaar voor de volgende dag!

Solliciteer direct

Werktijden en details

  • Jouw werktijden zijn met name tijdens de drukke periode in de weekenden.
  • Dienstverband minimaal 8 en maximaal 20 uur per week

Soliciteer direct