Vacature

Assistent Manager (bedrijfsleider horeca)

40 uur per week 

Assistent Manager (bedrijfsleider horeca) indoor speelpark Kabonk & restaurant Pannenkoekwaus

Als zogeheten speelbaas loop je rond in Kabonk & Pannenkoekwaus om te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Samen met jouw team stroop je de mouwen op om ballen terug te brengen naar de ballenbak, pleisters te plakken op zere knietjes en frietjes en ijsjes uit te delen bij de kinderfeestjes. Uiteraard mag je zelf ook even de glijbanen en trampolines ‘testen’, klim je tussendoor in de pen om mailtjes van klanten te beantwoorden en doe je wat bestellingen voor de speelgoedshop! Iedere dag genieten vele kindjes en hun ouders van de supercoole en onbezorgde dag die jij hen met jouw team bezorgt!

Wat ga je doen?

Als Assistent Manager (bedrijfsleider horeca) ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsleiding in Kabonk en Pannenkoekwaus.

Hieronder valt: de beste service verlenen aan de bezoekers, zorgen voor een goede werksfeer, het inroosteren en aansturen van personeel en de controle op naleving van procedures en werkprocessen. Uiteraard werk je zelf ook mee waar nodig en geef je het goede voorbeeld aan het personeel.

Ook overkoepelende taken en organisatie brede verantwoordelijkheden worden bij jou en je collega Assistent Manager belegd en verdeeld op basis van kennis en expertise. Voor deze vacature zoeken we met name ervaring op het gebied van horeca, zoals o.a. inkopen, afspraken maken met leveranciers, gastvrijheid en naleving HACCP. Overige overkoepelende taken kunnen betrekking hebben op bijvoorbeeld facilitaire zaken, events, arrangementen, BHV en veiligheid. Je legt verantwoording af aan de manager.

Solliciteer direct

Wat vragen wij?

  • Minimaal 2 jaar werkervaring, leidinggevend binnen de horeca, catering of leisure;
  • Een enthousiaste en positieve leidinggevende;
  • Gastvrije en klantgerichte instelling;
  • Je toont initiatief, kunt snel schakelen (bij problemen) en gaat nauwkeurig te werk;
  • Je bent gemiddeld 40 uur per week beschikbaar;
    Gemiddeld wekelijks één weekenddag beschikbaar (rouleert in 4-wekelijkse cyclus).

Wat heb je verder:

  • Positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG);
  • BHV, SVH en HACCP diploma zijn een pré of je bent bereid deze te behalen;

Sollicitatieprocedure:

Heb je interesse in deze functie? Reageer dan door uiterlijk 7 mei 2021 je motivatie en curriculum vitae (inclusief foto) toe te sturen naar werken@kabonk.nl. Heb je vragen over de vacature dan kun je contact opnemen met Sharon Reinieren (HR) via 076-7630476.


Soliciteer direct