Vacature

Allround (horeca) medewerker

16-40 uur per week

Als zogeheten speelbaas loop je rond in Kabonk & Pannenkoekwaus om toezicht te houden op onze helden op sokken. Samen met je collega’s stroop je de mouwen op om ballen terug te brengen naar de ballenbak en pleisters te plakken op zere knietjes. Ook tap jij net zo makkelijk een softijsje als een biertje en lijkt het je tof om stapels pannenkoekborden uit te lopen naar onze gasten en frietjes uit te delen bij de kinderfeestjes.

Als allround (horeca) medewerker ruim je tussendoor tafels af en vind je het geen probleem om naast de snoeten, ook de wc’s te poetsen (wel met verschillende doekjes;-), sta je in de bediening van Pannenkoekwaus en/of werk je achter één van de barren van Kabonk! Jij bent degene die onze bezoekers altijd welkom laat voelen. Je ontvangt vriendelijk onze gasten, neemt reserveringen aan, neemt bestellingen op, serveert uit en ruimt tafels af.

Wat ga je doen?
Jij bent degene die onze gasten altijd welkom laat voelen, hoe druk het ook is. Als allround medewerker kun je dagelijks een of meer van de volgende taken vervullen: toezicht houden, kinderfeestjes draaien, bardienst of sta je in de bediening van Pannenkoekwaus. Hoe jij het team gaat versterken, bekijken we samen. Je weet van aanpakken, bent flexibel inzetbaar en hebt zin om deel uit te maken van het gezellige team!

Let op! We zoeken vooral mensen voor het weekend.

Solliciteer direct

Wat vragen wij?

  • Op en top gastvrijheid. Je bent enthousiast, weet van aanpakken en doet je werk met een lach;
  • Je kan leuk omgaan met kinderen, maar ook met hun ouders / begeleiders;
  • Ervaring met horecawerkzaamheden is een pré, maar geen vereiste;
  • Per week 8 tot 40 uur beschikbaar. Flexibele werktijden, bij voorkeur minimaal één weekenddag beschikbaar. Andere dagen worden in overleg bepaald.

 

Wat heb je verder:

  • Positieve verklaring omtrent gedrag;
  • BHV en/of kinder EHBO, of je bent bereid deze te behalen.

 

Solliciteren?

Als relatief jonge organisatie is er genoeg ruimte om mee te denken over nieuwe kansen en verbetervoorstellen. Durf jij die uitdaging aan?! Reageer dan door onderstaand formulier met je motivatie en cv inclusief foto te versturen. Heb je vragen over de vacature, dan kun je contact opnemen met Sharon Reinieren (HR) via 076-7630476.

Soliciteer direct