fbpx

Vacature

Allround medewerker

Parttime, oproepbasis
Als zogeheten speelbaas loop je rond in Kabonk om toezicht te houden op onze helden op sokken. Samen met je collega’s stroop je de mouwen op om ballen terug te brengen naar de ballenbak, pleisters te plakken op zere knietjes, frietjes uit te delen bij de kinderfeestjes en tap je net zo makkelijk een softijsje als een biertje. Tussendoor ruim je tafels af en vind je het geen probleem om naast de snoeten, ook de wc’s te poetsen (wel graag met verschillende doekjes;-). Iedere dag genieten vele kindjes en hun ouders van de supercoole en onbezorgde dag die jij hen met je collega’s bezorgt!

Wat ga je doen?
Als allround medewerker kun je dagelijks een of meer van de volgende taken vervullen: toezicht houden, kinderfeestjes draaien, bardienst, je staat in de bediening of springt bij in de keuken. Hoe jij het team gaat versterken, bekijken we graag samen!

Jij bent diegene die onze gasten altijd welkom laat voelen, hoe druk het ook is. Je weet van aanpakken, bent flexibel inzetbaar en hebt zin om deel uit te maken van het gezellige team!

Solliciteer direct

Wat vragen wij?

  • Op en top gastvrijheid. Je bent enthousiast, weet van aanpakken en doet je werk met een lach;
  • Je kan leuk omgaan met kinderen, maar ook met hun ouders / begeleiders;
  • Ervaring met horecawerkzaamheden is een pré maar geen vereiste;
  • Gemiddeld 32 tot 40 uur per week, waarvan de werkdagen in ieder geval zijn op: woensdag, vrijdag en één weekenddag.
  • Een dienstverband o.b.v. oproep is ook mogelijk.

 

Wat heb je verder:

  • Positieve verklaring omtrent gedrag;
  • BHV en/of kinder EHBO, of je bent bereid deze te behalen.

 

Solliciteren?
Als relatief jonge organisatie is er genoeg ruimte om mee te denken over nieuwe kansen en verbetervoorstellen. Durf jij die uitdaging aan?! Reageer dan door onderstaand formulier met je motivatie en cv inclusief foto te versturen. Heb je vragen over de vacature, dan kun je contact opnemen met Sharon Reinieren (HR) via 076-7630476.

Soliciteer direct