Vacature

Allround medewerker

20-40 uur per week

Als zogeheten speelbaas loop je rond in Kabonk & Pannenkoekwaus om toezicht te houden op onze helden op sokken. Samen met je collega’s stroop je de mouwen op om ballen terug te brengen naar de ballenbak, pleisters te plakken op zere knietjes, frietjes uit te delen bij de kinderfeestjes en tap je net zo makkelijk een softijsje als een biertje. Tussendoor ruim je tafels af en vind je het geen probleem om naast de snoeten, ook de wc’s te poetsen (wel met verschillende doekjes;-). Iedere dag genieten vele kindjes en hun ouders van de supercoole en onbezorgde dag die jij hen met je collega’s bezorgt!

Wat ga je doen?
Als allround medewerker kun je dagelijks een of meer van de volgende taken vervullen: toezicht houden, kinderfeestjes draaien, bardienst, schoonmaakwerkzaamheden of sta je in de bediening van Pannenkoekwaus. Hoe jij het team gaat versterken, bekijken we samen.
Jij bent degene die onze gasten altijd welkom laat voelen, hoe druk het ook is. Je weet van aanpakken, bent flexibel inzetbaar en hebt zin om deel uit te maken van het team!

Solliciteer direct

Wat vragen wij?

  • Op en top gastvrijheid. Je bent enthousiast en doet je werk met een lach;
  • Ervaring met horeca- en/of schoonmaakwerkzaamheden;
  • Je kan leuk omgaan met kinderen, maar ook met hun ouders / begeleiders;
  • Per week 20 tot 40 uur beschikbaar. Flexibele werktijden. Minimaal één weekenddag beschikbaar, andere dagen worden in overleg bepaald.

Wat heb je verder:

  • Positieve verklaring omtrent gedrag;
  • BHV, SVH en HACCP diploma zijn een pré of je bent bereid deze te behalen.

Solliciteren?

Reageer dan door je motivatie en cv inclusief foto te sturen naar werken@kabonk.nl. Heb je vragen over de vacature, dan kun je contact opnemen met Sharon Reinieren (HR) via 076-7630476.

Soliciteer direct