Vacature

Zelfstandig werkend kok

24 – 40 uur per week

Samen met het team stroop je de mouwen op om de lekkerste gerechten te serveren aan onze kleine én grote speelbazen. Je zorgt dat alle kinderfeestjes hun frietjes en snacks krijgen (en dat zijn er een hoop!), terwijl er bij Pannenkoekwaus à la carte de meest bijzondere pannenkoeken en andere smakelijke gerechten besteld worden. Ook voor een uitdagende cateringklus voor Breepark draai jij je handen niet om.
Iedere dag genieten vele kindjes en hun ouders van de supercoole en onbezorgde dag die jij hen met jouw team bezorgt!

Wat ga je doen?

Als zelfstandig werkend kok ben je met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en voortgang in de keuken. In basis bereid je de lekkerste gerechten, toon je initiatief voor vernieuwingen en denk je mee over de samenstelling van het menu en de inkoop.
Je werkt samen met een enthousiast team en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Hieronder valt ook: de dagelijkse leiding over het keukenteam, voorraad bijhouden, bestellingen plaatsen en de keuken incl. het materiaal schoon houden.
De keuken is voor het indoor speelpark Kabonk en het restaurant Pannenkoekwaus. Deze zijn gevestigd in het evenementen- en leisure complex Breepark. Ook de kleinschalige catering voor de evenementen en congressen van Breepark verzorgen we uit deze keuken.

Solliciteer direct

Wat vragen wij?

  • Een enthousiaste en gedreven persoonlijkheid die van aanpakken weet;
  • Afgeronde opleiding MBO Zelfstandig werkend kok, niveau 3 of vergelijkbaar;
  • Je bent op de hoogte van de voorschriften op het gebied van HACCP;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
  • Diploma Leermeester, HACCP en SVH zijn een pré.

Details:

  • 24 – 40 uur p.w. beschikbaar;
  • Flexibele instelling m.b.t. werktijden, je bent zowel doordeweeks als in het weekend beschikbaar.

Solliciteren?

Als relatief jonge organisatie is er genoeg ruimte om mee te denken over nieuwe kansen en verbetervoorstellen. Durf jij die uitdaging aan?! Reageer dan door je motivatie en cv inclusief foto te sturen naar werken@kabonk.nl. Heb je vragen over de vacature, dan kun je contact opnemen met Sharon Reinieren (HR) via 076-7630476.

Soliciteer direct