Welkom bij het indoor speelparadijs Kabonk!

Wat leuk dat je er bent! Kabonk is dΓ© indoor speeltuin in Breda waar vrij spelen, bewegen, ontdekken, proberen, ervaren, relaxen en lekker eten & drinken elkaar verbinden op zeven waanzinnige verdiepingen! Een fantastische en kleurrijke plek waar kids van 0 tot 100 kunnen rennen, springen en klauteren. πŸ€Έβ€β™‚οΈ

Reserveer hier je tickets
Spelen in Breda
Spelen in Breda

Ook leuk voor kinderen…

Als ouders, verzorgers en grootouders even pauze willen dan kan dat: geniet van een goede kop koffie en iets lekkers 🍰, maak een wandeling langs alle verdiepingen of ga nog even in alle rust aan het werk.

Even gluren bij de buren πŸ‘€Β De pannenkoekenbakkers van Pannenkoekwaus serveren overheerlijke en knotsgekke pannenkoeken, maar ook broodjes, salades en nog veel meer lekkers! πŸ₯ž Om er zeker van te zijn dat je kunt aanschuiven, kun je het beste even online je plekje reserveren.

Bekijk onze menukaart

Kabonk is gelegen in Breepark, hΓ©t vrijetijdsgebied van Breda. Zie je die grote gele kubus? Daar vind je de indoor speeltuin Kabonk! In Breepark is er altijd iets te doen. Hier vind je o.a. een Kinepolis, McDonald’s, Vier Hoog Breda met lasergame en escaperooms, Happy Italy, De Beren, Decathlon Γ©n restaurant Pannenkoekwaus. Met Kabonk en Pannenkoekwaus in dit rijtje beleven jong en oud het ultieme dagje uit in Breepark!

Ga naar de website van Breepark
BDD_KABONK_OUTSIDE_HR-3
Spelen in Breda

Ontdek het allergaafste indoor speelparadijs van Nederland